Nieuwsbrief

Weer een nieuwe nieuwsbrief van de Zussies!

Update: 18 juni

Korting en €2,- avond

Goed nieuws! Aanstaande zaterdag, 22 juni, geven we 50% korting op alle kleding met een groene tag.

Daarnaast staat er weer een €2,- avond gepland. Deze zal zijn op woensdag 26 juni tussen 18.30 en 20.30 uur. Ook hier geldt de aanbieding voor alle kleding met groene tags. Overdag zal de winkel gewoon open zijn zoals je gewend bent, maar geldt de actie nog niet. Dat betekent dat de openingstijden op 26 juni als volgt zullen zijn: 9.30-17.00 uur en 18.30-20.30 uur.

Ben je benieuwd naar wat er allemaal is op dit moment? Je bent van harte welkom om te komen rondneuzen. 

 

Update: 4 juni

Inbrengstop zomerkleding & startdatum winterinbreng

Misschien heb je het al gezien op onze sociale media: we hebben voldoende kleding om de rest van de zomer elke dag mooie kleding in te hangen. Daarom hanteren we vanaf nu een inbrengstop voor zomerkleding. Speelgoed, boeken en sandalen zijn nog wel welkom. Vanaf 23 juli beginnen we met het innemen van winterkleding!

Christelijke kaarten

We hebben gemerkt dat er in Dalfsen veel vraag is naar kaarten met christelijke teksten, maar dat dit moeilijk te vinden was. Daarom hebben we een mooie selectie uitgezocht met christelijke kaarten, die nu verkrijgbaar zijn in de winkel. Daarnaast bieden we kaarsen aan met christelijke teksten, gemaakt door deelnemers van onze dagbesteding. Nieuwsgierig geworden? Kom langs in de winkel!

Maak kennis met de Zussies

Het werd tijd om de Zussies eens voor te stellen in de nieuwsbrief. We beginnen bij Minke. Minke is de oudste van de twee en houdt zich vooral bezig met coördinatie van de winkel. Aan de hand van een aantal vragen die we haar gesteld hebben, kun je haar wat beter leren kennen. 

Wie ben je?
"Ik ben Minke, ik ben 36 jaar oud. Ik woon in het mooie Ommen met mijn man en onze 3 kinderen, 4 kippen en 2 konijnen. Dit jaar zijn mijn man en ik 15 jaar getrouwd."

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
"In mijn vrije tijd struin ik graag rommelmarkten en kringlopen af en ik vind het leuk om te zingen."

Wat is je favoriete item, en waarom?
"Alles van wol. Maar als ik echt moet kiezen, dan kies ik toch voor de wollen bodywarmer. Dit, omdat hij echt lekker warm is."

Wat vind je het leukste aan samenwerken met je zus?
"Omdat ik mijn zus natuurlijk goed ken, werkt het makkelijk samen. Je kan op elkaar mopperen zonder verwijten naar elkaar, maar je kan ook goed samen lachen."

Wat is je favoriete bezigheid in de winkel?
"Ik vind het leuk om nieuwe bestellingen uit te pakken en inbreng uit te zoeken. Het is telkens net als een cadeautje, want je weet nooit wat er precies in zit."

Als je een dag onzichtbaar zou kunnen zijn in je eigen winkel, wat zou je dan doen?
"Als Liset dan aan het werk zou zijn, zou ik kleding van de hangers gooien en de kaarten uit de rekken trekken. Ik zou heel vervelend zijn, omdat niemand ziet wie het doet en het me grappig lijkt om dan chaos te creëren (sorry, zus)."

 

Heb je na het lezen van de nieuwsbrief nog vragen? Stuur ons gerust een berichtje! Ons telefoonnummer is 06-83616118.

Liefs van de Zussies