Nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief vind je veel informatie over de kledinginbreng, de liveavond en de sale avond.

Heb je na het lezen van de brief nog vragen, stuur ons dan gerust een berichtje. Ons Zussies nummer is 06-83616118.

Kom jij 9 febuari shoppen? 18:00 - 21:00 uur.
Alle artikelen met een gele tag voor maar €2,- !

5 februari gaan we live verkopen om 19:30 uur! Ga je kijken?


Voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie hanteren we aangepaste openingstijden.
Dinsdag t/m zaterdag zijn we geopend van 10:00 -16:00 uur.

Na de vakantie hebben we weer de reguliere openingstijden.

Sale!

9 februari zijn we geopend en mogen alle kledingstukken met een gele tag weg voor maar 2,- ! Kom je kijken? We openen de sale om 18:00 uur en we sluiten om 21:00 uur.

Liveavond 5 februari!
Wij gaan weer live verkopen. Deze keer gaan we het ietsje anders doen, we gaan namelijk complete setjes verkopen. Ga lekker op de bank zitten met je bakje thee, neem wat chocolade erbij en geniet & en koop je leukste koopjes!

Zomer- en voorjaarsinbreng!

Let ook goed op onze voorwaarden! Kleding in de tassen die jij zelf ook zou kopen. Let op gaatjes, zitten alle knoopjes er nog op, werkt de rits nog, zitten er geen vlekken in? Stop je kleding schoon, gewassen en opgevouwen in een tas met een briefje met je voor- en achternaam & telefoonnummer.

Wij krijgen nog te vaak kleding waar vlekken of gaatjes in zitten. Van kleding wat in een tas/vuilniszak wordt gepropt, worden wij niet heel blij en zeg nou zelf, dat gekreukelde blouseje laat je ook eerder hangen dan een blouseje die er fris gewassen en glad bij hangt.

Bingo

Was je erbij afgelopen bingo? Nee? Dan is dit je kans, want op zaterdagavond 16 maart houden we weer een bingo! Ook voor deze bingo geldt dat opgeven verplicht is, want we kunnen maar een beperkt aantal mensen kwijt in onze winkel. Inloop van de bingo is 19:30 uur en de bingo zelf start om 20:00 uur. De kosten voor deze avond zullen 15 euro per persoon zijn. Voor dit bedrag word je voorzien van een hapje en een drankje en een super gezellige avond. Wie weet ga jij ook nog met mooie prijzen naar huis!

Ben jij een kleine ondernemer? En vind je het leuk om je bedrijfje meer te kunnen promoten? Bericht ons dan. Je mag meedoen met onze goodiebag (gratis reclame) en je kan meedoen met een leuke prijs voor de bingo.

Liefs van de Zussies