Retour & Terugbetaling

Hieronder vind je informatie over het retourneren van producten. Als je nog vragen hebt over verzending, neem dan gerust contact met ons op.

Retourneren

Mocht je niet tevreden zijn met een product, dan is het mogelijk om dit binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten voor retourneren zijn voor de klant. Stuur hiervoor een e-mail naar zussieskleding@gmail.com met daarin vermeld de producten die je wilt retourneren. Wij nemen vervolgens contact met je op over de verdere afhandeling.

Herroepingsrecht

Bij Zussies vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en daarbij hoort ook een wettelijke aspect. Klanten mogen namelijk gebruik maken van het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht is een wettelijk recht waarbij de klant binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling de aankoop kan annuleren zonder opgaaf van reden. 

Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant zelf. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dien je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een mail te sturen naar zussieskleding@gmail.com met daarin de producten die je wilt retourneren.

Terugbetaling

Wanneer we de retourzending in goede staat hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op de rekening waarmee de aankoop is gedaan. Let op, het herroepingsrecht geldt niet voor producten die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt.