Wie zijn wij?

Wij zijn Minke en Liset, twee zussen en vriendinnen die gek zijn op tweedehands schatten. Het struinen door tweedehands winkels en rommelmarkten is voor ons de ultieme ontspanning. Al jarenlang wilden we een duurzaamheids- en tweedehandsbedrijf opzetten, maar het kwam er niet van. Tijdens een gezamenlijke vakantie in 2018, onder een palmboom vlakbij Rome, ontstond het idee voor Zussies.

Naast dat we elkaars zussen zijn, zijn onze mannen ook nog eens broers! Zij hielpen ons op weg met hun ontwerpen en in september 2018 konden we eindelijk starten met Zussies. We begonnen met de verkoop van tweedehands kinderkleding bij ons thuis, maar na slechts drie maanden was het aantal enthousiaste inbrengers en kopers zo groot dat we de volgende stap namen: we openden een winkel aan de Korenstraat 49 in samenwerking met Philadelphia. Samen met hun cliënten verkochten we de leukste tweedehands kinderkleding, duurzame en/of handgemaakte nieuwe kleding en speelgoed.

Na drie jaar en een uitbreiding van onze winkelruimte, begon het weer te kriebelen om verder uit te breiden. Sinds mei 2022 hebben we ons eigen pand aan de Prinsenstraat 12! Hier hebben we niet alleen meer dan genoeg ruimte om fantastisch te shoppen, maar bieden we ook dagbesteding aan deelnemers.